Spela bingo hos RosaBingo

Bingo Rose

 

Som vanligt håller den super enkla och trevliga bingosajten RosaBingo öppet. På bingosidan som inte sällan bjuder på riktigt fina bonusar och erbjudanden till dig som medlem, finns nu även en nya och förbättrad bonus. Det är nya medlemmar som registrerar sig på RosaBingo som denna bonus är till för. Så vänta inte! Följ med till hemsidan och registrera dig och hämta din välkomstbonus.

Spela bingo hos RosaBingo
RosaBingo logoAtt spela bingo hos RosaBingo är det redan många som gör. Medlemmar på bingosidan är generellt mycket nöjda den hemsidan där de alla kan spela riktigt rolig bingo hela dygnet runt. För visst. Inte har RosaBingos bingo några öppettider, begränsningar eller annat krångel.

För krångel är just det som RosaBingo är anti. Vilket du märker väldigt omgående när du blir medlem. Du möts direkt på startsidan av en lista. I listan kommer du att kunna följa flera olika bingorum och deras priser, jackpots, och tid för start. Denna lista är hjärtat på hemsidan. Med denna lista kan du mycket lätt navigera dig på hemsidan. Du ser på listan vilka aktuella spel som håller på och vilka som strax ska börja. Så hoppa in i bingovärlden, sätt på säkerhetsbälte för nu åker vi.

Rosa Bingo Bonus
När du väljer att registrera dig på hemsidan så kommer du kunna ta del av den bonus som alla nya medlemmar får. Det är en stark bonus som hjälper dig och ditt spelande mot nya och högre nivåer. Den första RosaBingo bonusen får du direkt efter din registrering. Denna bonus är värd 100 kronor.

Trodde du att det var allt? Inte då. När tiden är inne, och du ska göra din första insättning kommer du ytterligare få en bonus. Denna bonus på hela 100 % upp till 2000 kronor. En underbar bonus, hos en underbar bingosajt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *